Una din sectiile de baza ale Spitalului Municipal Campina, sectia de Medicina Interna cu o capacitate de 65 de paturi a fost reabilitata in anul 2011 beneficiind de igienizare, inlocuire mobilier, dotari cu echipamente noi, punct de oxygen si alarma la fiecare pat, ajungand la standardele impuse de noile norme in domeniu. In cadrul sectiei functioneaza Compartimenul de Cardiologie cu 15 paturi. Cei 6 medici care lucreaza in cadrul sectiei au competente multiple (Ex: ecografie generala, cardiaca). Sectia este situata la etajul 4 si dispune de 20 saloane, doua Sali de tratament, cabinet medici, camera de garda si oficiu alimentar. Accesul se poate face pe scari sau cu liftul.

Detalii

Sectie de baza a Spitalului Municipal Campina, reabilitata in anul 2014 conform normelor in vigoare, sectia de chirurgie are in structura Compartimentul urologie, Compartimentul ortopedie si traumatologie si Compartimentul chirurgie laparoscopica. Sectia dispune de 17 saloane, 4 rezerve moderne cu plata(pret pat 100 lei/noapte sau pret rezerva 150 lei/noapte), 3 sali de tratamente, 1 sala de pansamente, 1 sala de gips si oficiu alimentar. Sectia este dotata cu butoane de alarma, instalatie de oxigen si aspiratie, ecograf , endoscop si colonoscop. Linie de garda sustinuta de 6 medici cu competente multiple. Pacienţii de la secţia chirurgie pot beneficia de cazare contra cost in rezerve moderne dotate cu TV, frigider, buton de alarma individual si asistenta medicala permanenta. Nou in sectia chirurgie - WI-FI gratuit.

Detalii

Sectia obstetrica ginecologie are in structura sa 35 paturi. Activitatea este deservita de 3 medici de specialitate si are asigurata linie de garda independenta formata din 5 medici de specialitate care asigura asistenta medicala 24 ore din 24.

Detalii

Serviciul ATI al Spitalului Municipal Campina asigura non-stop asistenta medicala de specialitate pentru cazurile critice din intreg spitalul. In paralel, asigura si anestezia in toate domeniile chirurgicale existente in spital.

Detalii

Situata la etajul 5, sectia pediatrie asigura asistenta medicala cu line de garda si personal cu pregatire si experienta in urgenta pediatrica. Sectia dispune de 35 de paturi, camera de joaca si biberonerie.

Detalii

Sectia recuperare, medicina fizica si balneologie are in structura sa 35 de paturi, distribuite in 7 saloane.Fiecare salon este dotat cu frigider, televizor, grup sanitar.

Detalii

Activitatea de primire a unei urgente, este una dintre cele mai dificile, aici fiind primul contact stabilit cu pacientul, care de cele mai multe ori ajunge intr-o situatie grava la spital, sau fiind transportat cu ambulanta, urmand ulterior a se demara o serie de investigatii medicale sau a fi internat. CPU Spital Municipal Campina este unitate autorizata de Ministerul Sanatatii si are capacitatea de a rezolva urgente medico-chirurgicale bazandu-se pe asistenta medicala cu pregatire speciala.

Detalii

Asistarea nou-nascutilor sanatosi, in special nou-nascutul la termen.Serviciile de specialitate sunt asigurate de un medic coordonator si 11 asistente. Compartimentul are 15 paturi, biberonerie si dotari performante. Personalul sectiei asigura informarea mamelor asupra notiunilor de alaptare si ingrijire a nou nascutului. Sunt puse la dispozitia mamelor 3 rezerve moderne contra cost.

Detalii

Compartimentul detine 8 paturi impartite in saloane recent modernizate, cu un serviciu de specialitate asigurat de 2 medici si 5 asistente. Compartimentul dispune de sala de operatie individuala, aparatura moderna, sala de audiometie, instalatie de oxygen.

Detalii

Compartimentul dispune de 12 paturi. Recent modernizat cu mobilier nou, cu punct de oxigen la fiecare pat, ecograf, electrocardiograf si pulsoximetru, asistenta medicala este asigurata de un medic specialist in Medicina Interna cu competenta in ecografie si 2 asistente medicale

Detalii

Ofera servicii de recuperare medicala cu adresabilitate intregii patologii care necesita tratament balneofiziokinetoterapeutic.

Detalii

Serviciul de anatomie patologica este alcatuit din 3 compartimente: citologie, histopatologie, prosectura

Detalii

Laborator analize medicale
Laborator radiologie si imagistica medicala

Detalii

Farmacia cu circuit inchis asigura asistenta cu medicamente de uz uman pentru bolnavii internati in spitale si in alte institutii cu retea sanitara proprie, serviciul de ambulanta, precum si pentru ambulatoriu in cadrul programelor nationale de sanatate si ambulatoriul institutiilor cu retea sanitara proprie.

Detalii

Statia de sterilizare este amplasata la etajul I al Spitalului Municipal Campina, astfel incat distanta fata de sectiile medicale si blocul operator sa fie optima.

Detalii

Blocul operator este departamentul unde se desfăşoară activităţile chirurgicale şi unde lucrează personalul care are o activitate operatorie: chirurgi, anestezişti, asistente.

Detalii

Unitatea de transfuzie sanguina autorizata in 2016 in domeniul transfuziei sanguine dispune de aparatura noua si locatie modernizata conforma standardelor in vigoare.

Detalii

Dispensarul asigura servicii medicale unui teritoriu cu o populatie de peste 50000 de locuitori, fiind responsabil pentru aplicarea si monitorizarea PNPSCT in teritoriul arondat.

Detalii

Desfasoara activitati antiepidemice avand ca obiectiv prevenirea si combaterea infectiilor nosocomiale pentru pacientii internati si personalul spitalului.

DetaliiNoutati


Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina are haine noi și echipă completă de medici
17 January 2020

Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal Câmpina are haine noi și echipă completă de...

Ziua Mondială a Siguranței Pacientului
17 September 2019

„Siguranța pacientului: o prioritate globală pentru sănătate”...

APLICATIA 112
16 May 2019

APLICATIA 112...

Bloc operator ultramodern, la Spitalul Municipal Câmpina
21 December 2018

Bloc operator ultramodern, la Spitalul Municipal Câmpina...

Spitalul Municipal Câmpina are, din această lună, medic specialist gastroenterolog
20 December 2018

Spitalul Municipal Câmpina are, din această lună, medic specialist gastroenterolog...

Spitalul din Prahova care arată ca ”afară”. Munca titanică a unui artist voluntar, premiată la Gala Comunității Prahovene 2018
12 December 2018

Spitalul din Prahova care arată ca ”afară”. Munca titanică a unui artist voluntar, premiată ...

Român in linia intai a profesionalismului
29 January 2018

Intalniri Capitale cu Rasvan Roceanu, Radio Romania Bucuresti. Invitat: Dr. Calin Tiu, managerul sp...