Sigla SMC Formular programare online
Instructiuni programare
Va rugam sa solicitați programarea cu cel puțin 5 zile lucratoare inainte de data dorita.
Pentru programarea la un anumit medic, va rugam sa completati numele acestuia in campul de observatii.
ATENȚIE!!!
Vă rugăm să luați în considerare faptul că formularul reprezintă o solicitare în vederea stabilirii unei programări. După transmiterea mesajului de către dumneavoastră, în cursul zilelor lucrătoare, în interval de 2 zile, un reprezentant al nostru va veni cu un răspuns privind solicitarea trimisă.
Vă rugăm să așteptați confirmarea înainte de a vă prezenta la unitatea medicala. Pentru programări urgente, vă rugăm să ne contactați telefonic.
Actele necesare pe care trebuie să le aveția asupra dumneavoastră în vederea efectuării consultului sau investigației sunt:
  • Bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la alt medic specialist
  • Dacă nu există bilet de trimitere, vă rugăm menționați aceasta în secțiunea "Observații" deoarece în această situație puteți beneficia de un consult contracost
  • Cardul de sănătate sau alt document care dovedește calitatea de asigurat
  • Act de identitate sau pentru copii certificatul de naștere
Daca in termen de 3 zile lucrătoare de la data completării formularului nu veți fi contactat, programarea pentru data/specialitatea/serviciul solicitat nu se poate realiza.
Acord prelucrare date "Formular programare online"
Conform Regulamentului general privind protecţia datelor 679/2016, al Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Spitalul Municipal Campina, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este: programarea la consultatii, prin intermediul formularului de programare online, in cadrul ambulatoriului din Spitalul Municipal Campina.
Datele solicitate in cadrul formularului de programare online sunt necesare pentru realizarea programarii si pentru a fi contactati in scopul confirmarii programarii la consultatie. Refuzul dvs. de a furniza aceste informatii determină imposibilitatea realizarii programarii la consultatie prin intermediul formularului de programare online.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate tertilor.